Agenda

Events Calendar

Ben van der Eng Memorial
From Friday 12 April 2024
To Sunday 14 April 2024
Hits : 36
by Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrijdagmiddag 12 april is de divisionerings workshop. Dringend aanbevolen voor deelnemers die voor het eerst meedoen, zodat hun judovaardigheid correct ingeschat kan worden. Op die dag maken we ook een start met de weging.
Op de vrijdagmiddag vinden ook verschillende andere workshops plaats. Het precieze onderwerp daarvan wordt later bekendgemaakt.

Zaterdagochtend 13 april is de tijd voor de Special Needs World Judo Games (SNWJG). Dit is een toernooi voor de judoka van niveau 1-3, 16 jaar en ouder. De entourage van dit toernooi is wat meer serieus dan wat we gaan zien op zondag: Publiek op de tribune en niet op de vloer, electronische scoreboards, enzovoort. Ook wordt op zaterdagochtend de weging afgerond voor diegenen die niet op vrijdag konden wegen. En: Voor het eerst in onze lange geschiedenis nodigen we bij deze visueel beperkte judoka van de IBSA-klasses J1 en J2 uit om aan ons toernooi deel te nemen!
Zaterdagmiddag is het tweede SNWJG toernooi: SNWJG kata. We zijn blij een grote groei te zien in de Aangepaste Kata sport, ondersteund door EJU en met internationale successen.
Zaterdagavond gaan we Beverwijk op zijn grondvesten laten schudden met een groot feest in Kasteel Assumburg.
En op zondag 14 april organiseren we BENG!, het grootse judofeest op de planeet, voor alle niveaus. Wedstrijden zijn meer informeel, waar supporters op de wedstrijdvloer zijn toegestaan.

Op de zondag zullen we voor een deel van de deelnemers het randori-reglement toepassen.
Location Sporthal Beverwijk Van Loenenlaan 1 1945TB Beverwijk