Gratis budoclub Hajime sponsoren?
Koop je wel eens iets online? Dan kan je met SponsorKliks een financiƫle bijdrage leveren aan Hajime, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel bijvb. een pizza via Thuisbezorgd en Hajime ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Hajime.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Hajime. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol, je betaalt als klant hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert de website ons een commissie uit en profiteert Hajime hier direct van!
Wil je Hajime ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Hajime. Voor jou een kleine moeite, voor Hajime zijn het directe inkomsten.

Je blijft anoniem.
Noch SponsorKliks, noch Hajime weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Hajime is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Hajime niets op.