Hajime is een budovereniging, en dus geen sportschool en daarom is er geen winstmotief. Alle activiteiten worden door de leden zelf uitgevoerd, omdat zij daar plezier in hebben. Uiteraard gebeurt dit in nauwe samenwerking met ouders. Wij hebben een grote, eigen kantine, waar kan worden overlegd met trainers, bestuursleden en mede-judoka's. Vanuit de kantine kan ook gekeken worden in de dojo.

Budoclub Hajime Alkmaar

Hajime bestond in 2020 vijvenzestig jaar, daardoor is er veel ervaring in huis, onder meer in lesgeven aan beginners van alle leeftijden. Er zijn gediplomeerd trainers, die de trainingen in goede banen leiden.
De hoofdtrainer zorgt er met de andere trainers voor dat zij op de hoogte blijven van wat er nationaal en internationaal aan nieuwe technieken bijkomt.

Ieder half jaar vinden er graduaties (examens voor een hogere band of slip) plaats. Uitleg over het systeem van slippen en banden volgt vanzelf op de club.

Hajime is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN), die op haar beurt weer is aangesloten bij de Internationale Judo Federatie. Wij geven onze leden op bij de JBN. Dit lidmaatschap is nodig om te kunnen deelnemen aan officiële wedstrijden. Daarnaast registreert de JBN de banden die de leden hebben behaald. Zonder deze registratie wordt een band niet erkend. Tenslotte is bij het lidmaatschap van de JBN een aansprakelijkheidsverzekering inbegrepen. De contributie van de JBN staat los van de clubcontributie.

Budoclub Hajime

Sportcomplex Oosterhout

Vondelstraat 35

1813 AA  Alkmaar

 info@budoclubhajime.nl

Telefoon: 072-5126252

(alleen tijdens lesuren)

 

 

  

 

 

 

 

© 2017 Hajime Alkmaar
Free Joomla! templates by Engine Templates