Tuimeljudo voor peuters en kleuters van 2,5 tot 4 jaar.
Koprollen, leren vallen, stoeien en lekker bewegen (met jouw papa of mama). Kom op zaterdagochtend naar onze gezellige tuimeljudo.
Meester Dennis zorgt voor een leuke training en leert jou de eerste stappen in judo zetten. Bij judo leer je spelenderwijs rekening te houden met een ander en krijg je meer vertrouwen in jezelf. Je vergroot je weerbaarheid en leert discipline aan. Deze lessen neem je je leven lang met je mee.

Onze peuterjudo is een leuk alternatief voor peutergym in Alkmaar. Wat er zo leuk aan is? Jouw papa, mama, opa of oma kunnen meedoen. Tuimeljudo bij Hajime is een soort ouder/kind judo; door de oefeningen eerst samen met ouders te doen is de drempel ook voor de allerjongsten erg laag. Kan jouw ouder niet goed meedoen, dan mag hij natuurlijk ook op de bank komen kijken. Daarnaast is judo een van de weinige peutersporten met direct lichamelijk contact en leer je dat vallen en weer opstaan geen pijn hoeft te doen.

Hoe ziet een les peuterjudo eruit?
Elke les beginnen we met een vrolijke warming-up waarbij we bijvb. dieren nadoen en onze spieren warm maken. Daarna oefenen we met vallen, koprollen, de judorol en worden door middel van spelletjes en oefeningen de eerste stappen naar een worp of houdgreep gezet. Dit oefen je met je ouder samen, en als je durft ook met een ander kindje. Aan het einde van de les is er nog even vrij spelen op de mat.

Voor peuters en kleuters
Onze tuimeljudo is judo voor kinderen vanaf 2 ,5 jaar. Peuters en kleuters van 2 en 3 jaar zijn van harte welkom. Ben je 4 jaar en ouder, dan kun je door naar de volgende judogroep.

Wanneer en waar?
Elke zaterdag van 8:15 tot 9:00 uur bij ons in de dojo aan de Vondelstraat 35 in Alkmaar.

Prijs kinderjudo
Tuimeljudo kost 44 euro per kwartaal.

Gratis proefles judo
Je bent van harte welkom om eerst eens op proef te komen kijken en meedoen. Je kunt 2 keer gratis een proefles volgen bij Hajime. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb je er plezier in, dan kun je je na de 2e proefles inschrijven via een formulier aan de balie.

Heb ik een judopak nodig?
Bij de judoles voor peuters/kleuters heb je geen judopak nodig. Vind je het zelf leuk, dan mag je hem natuurlijk wel aandoen. Wij hebben voor de proeflessen een judopak te leen, wanneer je dit zou willen.

Waarom Tuimeljud Hajime:                                                                   
- elke week is de les weer een feestje!
- het vergroot jouw weerbaarheid.
- je leert discipline aan.
- een omgeving waarin je veilig stoeien.- geschoolde leraar met enthousiasme en passie voor het vak.
- het is een leuke activiteit samen met jouw (groot)ouder.